Beyonce Knowles si Jay-Z pleaca in vacanta alaturi de Gwyneth Paltrow si Chris Martin

Beyonce Knowles si Jay-Z pleaca in vacanta alaturi de Gwyneth Paltrow si Chris MartinBeyonce Knowles si Jay-Z planuiesc sa plece intr-o vacanta relaxanta alaturi de un alt cuplu celebru, Gwyneth Paltrow si Chris Martin (solistul vocal al formatiei Coldplay). Cei patru au decis sa faca acest lucru alaturi de copiii lor, alegand Florida ca fiind destinatia perfecta. O sursa apropiata a cuplurilor a declarat pentru The Sun ca atat Jay-Z, cat si Chris au avut foarte mult de lucru, au fost in turnee mondiale si ca au neaparat nevoie de o pauza.

De asemenea, Beyonce si Gwyneth considera ca intoarcerea la natura intr-o rulota va fi escapada perfecta. Ne imaginam, desigur, ca rulota va fi una de lux cu toate cele necesare, ca doar starurile de talia lor nu pot calatori asa, oricum.

Beyonce a nascut-o pe Blue Ivy in luna ianuarie, in timp ce Paltrow si Martin au doi copii de sase, respectiv opt ani. Se pare ca Jay-Z si Chris se inteleg foarte bine pentru ca exista un echilibru intre cei doi, la fel si intre sotiile lor.

 

Text: Ruxandra Raica

iunie 7th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate