Beyonce pregăteşte o nouă lansare Ivy Park cu Adidas

De două zile, Beyonce postează pe Instagram despre noua sa campanie “Drip 2”, realizată împreună cu Adidas – Ivy Park. Noua colecţie se va lansa pe 30 octombrie.

Prima sa colecţie Ivy Park x Adidas a fost lansată la începutul anului, vezi AICI, iar pentru succesul pe care l-a avut, pentru că item-urile s-au vândut în câteva minute, vedeta şi cu brand-ul de articole sportive s-au gândit să mai lanseze şi o a doua colecţie la o distanţă de doar câteva luni. Un motiv pentru care a fost grăbită această lansare, ar putea fi datorat şi pandemiei, nevoii oamenilor de a avea haine cât mai confortabile şi cât mai uşor de curăţat, în această perioadă.

https://www.instagram.com/p/CGh4eskgdyT/

View this post on Instagram

DRIP 2 October 30

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Şi aceste articole au ca scop final relaxarea celui care le poartă. Sunt confortabile atât pentru statul în casă, cât şi pentru plimbările în parc. De asemenea, având în vedere contextul actual, al încălzirii globale şi a dezastrelor naturale care se desfăşoară în acest moment în SUA, linia vestimentară ar putea să fie una sustenabilă, creată din materiale prietenoase cu mediul… Însă acest lucru îl vom afla cu exactitate pe 30 noiembrie.  

Numele colecției ales de către vedetă, “Ivy Park”, este dedicat fetiței ei și a lui Jay Z, Ivy Blue Carter.

octombrie 21st, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate