Beyonce pregăteşte o nouă lansare Ivy Park cu AdidasDe două zile, Beyonce postează pe Instagram despre noua sa campanie “Drip 2”, realizată împreună cu Adidas – Ivy Park. Noua colecţie se va lansa pe 30 octombrie.

Prima sa colecţie Ivy Park x Adidas a fost lansată la începutul anului, vezi AICI, iar pentru succesul pe care l-a avut, pentru că item-urile s-au vândut în câteva minute, vedeta şi cu brand-ul de articole sportive s-au gândit să mai lanseze şi o a doua colecţie la o distanţă de doar câteva luni. Un motiv pentru care a fost grăbită această lansare, ar putea fi datorat şi pandemiei, nevoii oamenilor de a avea haine cât mai confortabile şi cât mai uşor de curăţat, în această perioadă.

https://www.instagram.com/p/CGh4eskgdyT/

https://www.instagram.com/p/CGkpHujgxOj/

 

Şi aceste articole au ca scop final relaxarea celui care le poartă. Sunt confortabile atât pentru statul în casă, cât şi pentru plimbările în parc. De asemenea, având în vedere contextul actual, al încălzirii globale şi a dezastrelor naturale care se desfăşoară în acest moment în SUA, linia vestimentară ar putea să fie una sustenabilă, creată din materiale prietenoase cu mediul… Însă acest lucru îl vom afla cu exactitate pe 30 noiembrie.  

Numele colecției ales de către vedetă, “Ivy Park”, este dedicat fetiței ei și a lui Jay Z, Ivy Blue Carter.