Beyonce si Jay-Z, aparitie-surpriza la Festivalul Made in America

Beyonce si Jay-Z, aparitie-surpriza la Festivalul Made in AmericaBeyonce, una dintre cele mai apreciate cantarete din lume, pregateste o performanta muzicala uluitoare alaturi de sotul ei, celebrul cantaret Jay-Z. Conform zvonurilor din presa internationala, cei doi pregatesc o aparitie-surpriza la cel mai recent festival la care vor participa, Festivalul Made in America.

Evenimentul muzical, care va avea loc in Philadelphia, se va bucura de prezenta cantaretei pentru o zi, dat fiind ca festivalul tine doar doua zile.
„Beyonce va uimi publicul la spectacolul de la sfarsitul saptamanii, unde va participa alaturi de Jay-Z”, a declarat un insider tabloidului Huffington Post. „Evolutia acesteia din cadrul festivalului este secreta, dar momentul va fi cu siguranta filmat pentru documentarul lui Jay-Z despre eveniment”.
Skrillex, Drake, Afrojack, Chris Cornell, Run-DMC si Jill Scott sunt, de asemenea, asteptati sa cante la Festivalul Made in America, care va incepe pe 1 septembrie.
Recent, a fost facuta publica si prezenta regizorilor Ron Howard si Brian Grazer la festival, dat fiind ca acestia vor include in filmul lor si imagini de la festival.

 

Text: Andreea Popescu

august 30th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate