Beyoncé și Balmain prezintă Renaissance Couture

Olivier Rousteing a ascultat „Renaissance” albumul proaspăt lansat de Beyoncé, pe 29 iulie 2022. El a declarat: „Am schițat și conturat modele în timp ce ascultam albumul și, uneori, nu poți controla emoția schiței tale. Și am început să-mi imaginez schițele din albumul ei, cum s-ar raporta ele la melodii și versuri, nu era ceva ce trebuia să fac, dar m-a inspirat muzica să o fac. Și așa a început asta.”

Farmaciştii Catena recomandă linia Hydrotenseur de la Rilastil, specializată în prevenirea și corectarea semnelor de îmbătrânire ale tenului.

Directorul de creație al casei de modă Balmain a plecat într-o vacanță în vara anului trecut și a continuat să-și schițeze piesele renascentiste. Apoi, când s-a întors la Paris, la sfârșitul lunii august, a luat o decizie. „Am contactat-o pe Marni [Senofonte, stilistul lui Beyoncé] și pe B. Și i-am spus: „Sincer, vreau să creez o colecție couture cu tine”. Și ei au spus: „Uau, asta este o mare surpriză.”Modele inspirate de piesele de pe albumul RENAISSANCE

Fiecare dintre modelele colaborării este inspirat în mod specific de una dintre cele șaisprezece melodii de pe RENAISSANCE al lui Beyoncé, al șaptelea album solo al artistei. Cu melodiile, versurile și ritmurile acelui disc îmbinând în mod strălucit o selecție remarcabilă de stiluri, artiști și mostre, nu este surprinzător faptul că oferta couture pe care a inspirat-o este la fel de inventivă.

Co-designerii colecției, lucrând îndeaproape cu echipa de design Balmain și stilistul de multă vreme al lui Beyoncé, Marni Senofonte, s-au jucat cu semnăturile casei Balmain, savoir-fare-ul clasic parizian și o gamă largă de materiale și tehnici neașteptate, pentru a transpune în mod ingenios bucuria și geniul Renascentismului.

Colecția couture arată clar că ceva extraordinar poate rezulta atunci când muzica și moda sunt combinate.

Modelele: “I’m That Girl”, “Cozy”, “Energy (01)”

Modelele: “Break My Soul”, “Church Girl”, “Plastic Off the Sofa”

Modelele: “Virgo’s Groove”, “Move”, Look 12 “Thique” 

Modelele: “All Up in Your Mind”, “Pure/Honey”, “Summer Renaissance”

Iulia Mirică

Foto: Hepta, www.vogue.com