Bijuteriile verii 2020. Uite must-have-ul sezonului cald

Fie că au pietre colorate sau scoici, sunt argintii sau aurii, în sezonul cald este musai să porți bijuterii. În primul rând, ele nu trebuie să coste o avere, ci trebuie să te facă să te simți bine. 😉

Jadul, piatra de culoarea turcoaz este cea mai vânată în această perioadă. Culoarea ei exotică duce cu gândul la Oceanul Indian înconjurând insulele Maldive. Iar auriul de pe gablonțuri intensifică bronzul pielii. Deci, o astfel de combinație ar trebui să fie nelipsită din outfitul tău din această vară.

De asemenea, dacă pandemia ți-a restricționat vacanțele de pe insulele grecești, poți alege gablonțuri cu scoici în culori deschise, ca să-ți stăpânești pofta de Mykonos, Santorini, Creta…

Iar dacă voiai să ajungi în Sudul Italiei, Portugalia sau Spania, poți opta la brățări pentru mâini și de glezne multicolore sau la mărgele cu pietre haioase. Așa te vei simți ca în inima Barcelonei sau ca în Lisabona.

Bijuteriile argintii, cu franjuri sau cu pietre închise la culoare și turcoaz îți vor da senzația că te afli în mijlocul unui festival de muzică, precum Coachella. Adoptă o ținută boho-chic completând vestimentația cu o pălărie de paie cu borul lat și ieși la o terasă cu prietenii în inima orașului.

Așadar, vara asta te poți plimba oriunde în lume chiar dacă turismul încă este restricționat. Dacă porți bijuteriile potrivite poți ajunge într-o zi în Bora Bora, iar în alta în Sardegna, cu bani puțin. Fii în concediu inclusiv când mergi la job.

Text: Bettina Cristea

Photo: Vogue