Bijuterii pentru primăvara anului 2021

Cu excepția  măștilor de protecție cu diferite imprimeuri, bijuteriile au fost trecute cu vederea pentru cea mai mare parte a anului 2020. În ciuda acestui fapt, designerii au trimis o combinație de stiluri superbe pe podiumuri pentru noul sezonul de primăvară 2021, variind de la bijuterii casual la accesorii pentru black tie.

Am văzut mărgele de plajă la Etro și Versace, cercei XL de la Dolce & Gabbana și Ulla Johnson și multe altele. Încă o dată, designerii au încercat să ne vândă mini-genți sub formă de coliere, dar rămâne întrebarea: le cumpărăm? Tu decizi.

Mai jos, cinci tendințe din cele patru orașe de modă preferate, în care să investim acum.



Mărgele de plajă

Indiferent dacă sunt purtate singure sau stratificate, aceste mărgele colorate sunt completarea perfectă pentru look-ul tău de plajă. Iată speranța unei vacanțe în 2021.

Pearl Power

Perlele nu mai sunt doar pentru bunica ta. Designerii au trimis aceste pietre într-un amestec de siluete pe podiumurile de primăvară. De la cercei la coliere cu straturi, există un stil pentru tine.

Metal Crush

Schimbă-ți cercurile de aur neted cu o pereche texturată. În acest sezon, designerii au schimbat piese plate din aur și argint pentru stiluri rigide, „zdrobite”.

Cercei până la umăr

Fii îndrăzneață și poartă cercei care depășesc umerii. Indiferent dacă este vorba de un eveniment pe timp de zi sau unu black tie, acești cercei sunt mai versatili decât ai crede.

Genți purtate în jurul gâtului

Atât cochete, cât și nu prea ușor de înțeles, gențile purtate la gât sunt în tendințe de câteva sezoane încoace. Poate că în 2021 Apple va face un iPhone pentru a se încadra în aceste poșete de dimensiuni mici.

Text: Iulia Mirică

Sursa: marieclaire.com