Bitza lanseaza single-ul si videoclipul “Soare din nori” feat Minelli

Bitza lanseaza single-ul si videoclipul “Soare din nori” feat MinelliNume de referinta in muzica hip-hop din Romania, Bitza  lanseaza videoclipul piesei  “Soare din nori” feat Minelli, single cu un puternic mesaj pozitiv.

“Soare din nori”, cel mai recent single al artistului, a fost compus de catre Double L, pe versurile scrise chiar de catre Bitza, iar regia videoclipului apartine lui Jamil Hendi si a fost filmat in mai multe locatii din Bucuresti.

“Am alaturi de mine o echipa foarte tare, care a inteles exact ceea am vrut sa transmit prin versuri si prin scenariul clipului. Este o piesa cu mesaj puternic – trebuie sa fii ceea ce iti doresti si ceea ce alegi tu sa fii, dincolo de prejudecatile celor din jur.”, povesteste Bitza

“Soare din nori” alaturi de anteriorul single Bitza, “Nopti albe pentru zile negre” sunt doua dintre single-urile ce vor fi incluse pe urmatorul album Bitza, “Liniste”.

 

Text: Andreea Popescu

Sursa: CatMusicRomania

iunie 11th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate