Bixie Cali Coast de la Vans, pantoful ideal pentru plaja!

vans2Vans a dat o „turnura” feminina si moderna celebrului pantof sport Slip-On, iar rezultatul a fost modelul Bixie. Acesta este un sneaker confortabil cu o talpa usoara si supla, prevazut cu brant detasabil si lavabil.

Realizat dintr-o tesatura de canepa, care permite piciorului sa respire, Bixie este un pantof ideal pentru zilele calduroase de vara. Cu un print estival care face referire la orasele de pe coasta Statelor Unite ale Americii, modelul Bixie Cali Coast, de la Vans va completa cu succes o tinuta de plaja sau de piscina. Panza si marginea din iuta impletatita asigura un aspect natural pantofului.

Jessica albaPrintre vedetele care poarta Vans, la tinute relaxate de zi cu zi sau in activitatile de week-end, se numara Jessica Alba, Brad Pitt, Bruno Mars, Taylor Momsen, Jesse Metcalfe, Lucy Liu, precum si multe alte celebritati de la Hollywood.

Cu o istorie de peste 40 de ani, Vans a devenit o forta globala in industria de action sport. Brand-ul este preferatul skaterilor si surfer-ilor din intreaga lume in privinta incaltamintei, imbracamintei, a accesoriilor, a echipamentelor de protectie, cat si a pieselor vestimentare de zi cu zi.

 

Text: Andreea Popescu