Blake Lively a avut doar 4 iubiti?

-0a0a0a0ablake-lively-gossip-girl-bf26bStim ca aceasta este o marturisire socanta, insa actrita a declarat ca are o abordare traditionala asupra relatiilor. Actrita s-a remarcat prin rolul din “Gossip Girl”, unde o interpreteaza  pe Serena van der Woodsen, a carei viata amoroasa este, putin spus, tumultuoasa. Intr-un interviu acordat revistei Elle, actrita in varsta de 24 de ani a marturisit ca a fost implicata in patru relatii serioase pana in momentul de fata: “Am avut doar patru iubiti si nu m-am culcat niciodata cu altcineva. Daca imi petrec timpul cu un barbat, este vorba despre o persoana pe care o cunosc si cu care am fost prietena pentru o vreme”.

Eu zic sa realizam cronologia relatiilor anterioare ale lui Lively. Deci sa incepem: primul barbat din viata frumoasei blonde a fost Penn Badgley si s-a intamplat inainte ca aceasta sa obtina rolul din “Gossip Girl”. Dragostea a tinut nici mai mult nici mai putin de trei ani.

Al doilea barbat din viata lui Blake a fost actorul Kelly Blatz. Dupa terminarea relatiei cu Kelly, actrita a fost cu nimeni altul decat Leonardo DiCaprio. Cu toate ca a avut un barbat atat de frumos langa ea, relatia dintre cei doi a durat doar 5 luni.

In cele din urma, Blake a aterizat in bratele unui alt barbat, Ryan Reynolds, tot actor si tot de origine canadiana, colegul ei din productia de aventuri “Green Lantern”. Actrita a profitat de ocazia oferita de interviul pentru revista Elle pentru a dezminti zvonurile potrivit carora ea si Ryan ar vrea sa se mute impreuna, insa a tinut sa precizeze ca isi doreste sa devina mama in viitor: “Ziarele afirma o multime de lucruri, nu-i asa? Mi-as dori sa-mi pot permite din punct de vedere financiar macar jumatate din casele despre care citesc ca le vizitez. Intr-o zi, sper sa fiu mama catorva fetite. Daca nu vor fi fete, ar fi bine sa fie macar transsexuali fiindca as avea ce povesti.”

Din pacate pentru voi, baieti, un al cincilea barbat in viata lui Blake nu credem ca va mai exista.

 

Text: Andreea Popescu