Blake Lively colectioneaza obiecte de arta

0a0a0a0a7458300Frumoasa si talentata Blake Lively adora sa colectioneze obiecte de arta, si mai ales picturi, pe care ii place sa le cumpere din locurile in care fie merge sa munceasca, fie merge sa se relaxeze. Blake a declarat ca fratele sau Eric a fost persoana care a indemnat-o sa colectioneze obiecte de arta inca de la o varsta frageda si a fost de asemenea si cel care a dus-o pentru prima oara la o expozitie de pictura in Los Angeles, achizitionandu-i chiar prima pictura. 

Actrita spune ca ii place extrem de mult sa isi cumpere diferite lucruri atunci cand viziteaza locuri noi, pentru a-i aminti de calatorii si de timpul petrecut in regiunile sau orasele respective. In timp ce se afla in New Orleans, Blake si-a cumparat un scaun si o pictura cu Audrey Hepburn, realizate de catre artista locala Sarah Ashley Longshore. Desi colectia frumoasei vedete este una variata, Lively prefera picturile.

Blake Lively a devenit cunoscuta pe plan international odata cu rolul Serenei van der Woodsen, din serialul Gossip Girl (Gossip Girl – Intrigi la New York).

Text: Ruxandra Raica