Blake Lively, stilista sotului sau

Blake-Lively-stilista-sotului-sauFrumoasa Blake Lively se pare ca ii da sfaturi in ceea ce priveste moda sotului sau, Ryan Reynolds, caruia ii sugereaza ce ar trebui sa poarte. Cei doi s-au casatorit in luna septembrie a anului trecut, in cadrul unei ceremonii intime care a avut loc in South Carolina. Ryan a declarat ca nu iese din casa fara sa-i ceara parerea lui Blake si spunem noi ca pana la urma asta nu este un lucru rau.

Asadar, Lively este stilistul lui Reynolds, insa neoficial, si nu ar fi de mirare, caci pe Blake o regasim intotdeauna pe lista celor mai bine imbracate vedete.

Nu de putine ori ne-a uimit cu aparitiile sale pe covorul rosu, cu rochiile sale glamour, feminine, si adevarul este ca niciodata nu da gres. Rochiile sunt practic semnatura ei, fie ca sunt lungi pana in pamant, fie ca sunt superscurte, si de obicei la ele asorteaza pantofi semnati de designeri renumiti. Si ce alt accesoriu ar fi mai potrivit pentru Blake, daca nu un sot bine imbracat? Lively isi cunoaste cu siguranta prioritatile.

Text: Ruxandra Raica