Blorange si Bronde, nuante de par in voga

In materie de tendinte pentru par, anul acesta se evidentiaza doua nuante spectaculoase, cu denumiri la fel de interesante: Blorange si Bronde. Culorile in cauza au fost adoptate deja de mai multe vedete de peste hotare, printre care modelele Gigi Hadid, Rosie Huntington-Whiteley si Georgia May Jagger, dar si actrita Jessica Alba.Cum se obtine Blorange?

Cand blondul se intalneste cu oranj, formeaza ceea ce se numeste acum bloranj, adica un blond cu accente de portocaliu.

„Toata lumea iubeste aceasta culoare, de la Gigi Hadid, la Georgia May Jagger, Rosie Huntington-Whiteley si Sienna Miller. Cand cele doua culori se combina, parul capata o nuanta de piersica, de somon sau chiar nuante deschise de roz, toate in functie de concentratia vopselurilor. Aceasta culoare este spectaculoasa mai ales pe timp de iarna sau in primele luni de primavara si se potriveste de minune cu pielea alba. Bloranj nu da insa bine pe o piele bronzata‟, explica hairstylistul Cristi Pascu.

Bronde, blond stralucitor

Denumirea de „bronde‟ vine din combinatia cuvintelor „bright‟ (stralucitor) si “blonde” (blonda). Parul blond este mereu la moda, insa in acest sezon sufera modificari, subliniaza Pascu.

„Uitati de suvitele clasice; acest look este unul natural si isi propune sa aduca accente de blond unui par saten. Tehnica presupune sa pastrezi parul in culoarea lui naturala la radacina, iar apoi acesta sa fie deschis treptat, urmand ca varfurile sa fie de un blond stralucitor si deschis, intocmai ca spicul de grau vara‟, recomanda specialistul.

Afla de aici si care sunt culorile si texturile in voga pentru trecerea de la iarna la primavara!

Text: Oana Baltoc

Sursa foto: Google Images