“Blue is back” by Lee Cooper

Lee Cooper, cel mai popular brand de jeans din Europa, a dat startul dominatiei albastrului in moda sezonului primavara-vara 2015! In cadrul unui eveniment cu specific british, care a avut loc in magazinul din AFI Palace Cotroceni, Lee Cooper a lansat colectia “Blue is back!”. Colectia Lee Cooper “Blue is back!” se impune ca un trend absolut in materie de jeans, iar reinterpretarea liniilor clasice ale Lee Cooper surprind prin stilul fresh si tineresc, reusind sa completeze sentimentul de bucurie si prospetime la inceput de primavara.

 Propunerile Lee Cooper pentru sezonul primavara-vara 2015

Lee Cooper mizeaza in acest sezon pe tot ce inseamna albastru si nuantele sale. Pentru acest sezon, brandul Lee Cooper propune jeansii, camasile, cardiganele, jachetele, insa vedeta colectiei este culoarea, de unde si numele colectiei “Blue is back”, in toate variatiunile sale. In sezonul primavara-vara 2015, Lee Cooper mizeaza pe culoare si atitudine, nu pe un item vestimentar. Lee Cooper este un brand eminamente de jeans, astfel incat jeansii si croielile sale reprezinta piesele cheie al acestui sezon.

 

Jeansii Lee Cooper – un secol de popularitate

Lee Cooper face istorie in denim din 1908, impunandu-se treptat in moda prin diversitate, calitate superioara si spirit inovator. De la inceputurile sale, atunci cand era brandul oamenilor de rand in Marea Britanie, si pana in prezent, brandul Lee Cooper a devenit un stil de viata, castigandu-si popularitatea in toata lumea.

In prezent, blugii Lee Cooper sunt vanduti in intreaga lume iubitorilor de moda, inovatie si denim. In Romania, Lee Cooper este prezent cu peste 20 de magazine. Imaginea campaniei Lee Cooper primavara – vara 2015 este cantareata Andreea Balan!

 

Text: Alexandra Lupu