Bobbi Kristina vorbeste pentru prima data dupa moartea mamei sale, Whitney Houston

Bobbi Kristina vorbeste pentru prima data dupa moartea mamei sale, Whitney HoustonIn primul interviu televizat de la moartea tragica a mamei sale, Whitney Houston, Bobbi Kristina, in varsta de 19 ani, a ales sa stea de vorba cu celebra Oprah Winfrey pentru a-i povesti despre ultimele clipe petrecute langa mama sa, dar si despre cum intentioneaza sa-si administreze mostenirea lasata.

In cadrul interviului pe care l-a acordat dupa moartea mamei sale, Bobbi Kristina a declarat ca simte adeseori spiritul acesteia. „O simt trecand pe langa corpul meu. Luminile se aprind si se sting, iar eu o intreb: «Mama, ce faci acolo?» Radem impreuna si ea imi vorbeste”, a spus Bobbi Kristina.

In ceea ce priveste planurile de viitor, Kristina intentioneaza sa isi construiasca o cariera in industria de divertisment, dorind sa calce pe urmele mamei sale si sa se lanseze in industria muzicala: „Vreau sa duc mai departe mostenirea ei… Vreau sa sa fac muzica, comedie si dans”.

Intrebata ce si-ar dori ca publicul sa stie despre mama ei, Bobbi Kristina a declarat ca a fost un inger. ,,Orice ar spune oamenii despre ea, toate lucrurile negative, nu conteaza deloc. Eu stiu cum a fost mama mea”.

Interviul lui Oprah cu Bobbi a fost difuzat intr-un episod special, care a durat 90 de minute.

 

Text: Andreea Popescu

martie 19th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate