Bonnie Tyler reprezinta Marea Britanie la Eurovision Song Contest

music-bonnie-tyler-eurovision-2013Marea Britanie este reprezentata de o cantareata de renume la Eurovision Song Contest in acest an, conform relatarilor BBC. Se pare ca Bonnie Tyler are sarcina de a reprezenta Marea Britanie la concursul sus-mentionat, iar pentru asta s-a pregatit ca la carte.

Cantareata, cunoscuta de cei mai multi datorita melodiei “Total Eclipse of the Heart”, dar si melodiei “Holding Out for a Hero” (coloana sonora a filmului “Footloose”), va interpreta o noua melodie, numita “Believe In Me”, piesa ce va fi inclusa si pe cel mai nou album al sau, “Rocks and Honey”.

“Sunt cu adevarat onorata si incantata sa-mi reprezint tara la Eurovision si mai ales cu un astfel de cantec fabulos. Promit sa fac totul pentru Marea Britanie”, a declarat cantareata.

Kartie Taylor, persoana insarcinata cu bunul mers al emisiunilor de divertisment si evenimentelor postului BBC, a declarat ca Bonnie Tyler este “cu adevarat un superstar la nivel mondial, cu o voce fantastica” si ca ea, ca de altfel intreaga Marea Britanie, este “incantata sa fie reprezentata de Bonnie Tyler la acest concurs”.

Melodia „Believe in Me“ a fost scrisa de compozitorul american Desmond Child si de compozitorii britanici Lauren Christy si Christopher Braide.

Cea dea 58-a editie de Eurovision Song Contest va avea loc la Malmö intre 14 si 18 mai. La ultima editie a Eurovision, regatul a fost reprezentat de Engelbert Humperdinck, 76 de ani, care a iesit pe locul doi la Baku.

Text: Andreea Popescu