Brad Pitt a lansat o şampanie de 400 de dolari

Brad Pitt şi Angelina Jolie deţin o podgorie în sudul Franţei, la Miraval. La începutul primăverii, după cei doi au “îngropat securea războiului” de dragul copiilor şi s-au mutat aproape unul de altul (vezi AICI stirea), se zvonea că vor lansa împreună un vin spumant roz. Iată că, vara a trecut, iar Brad Pitt şi-a lansat propriul brand de şampanie rose, Fleur de Miraval.

Şampania, în valoare de 400 de dolari, a fost produsă în ediţie limitată, doar 20 de mii de sticle fiind scoase la vânzare.

Chateau Miraval se află în regiunea Coteaux Varois din Provence, şi se întinde pe 1000 de hectare de teren. Cuplul Brangelina au achiziţionat Castelul şi podgoria în 2008, cu fabulos preţ de 60 de milioane de dolari. Această moşie a fost şi locul în care cei doi s-au căsătorit, în 2014.

Despre şampania lui Brad Pitt

Cuplul a lansat în 2012, primul vin rose produs de moşia lor, “Cotes de Provence Miraval”. Acesta era vândut cu 28 de dolari şi a fost numit cel mai bun vin rose al anului 2013.  

Noua şampanie Miraval este îmbuateliată într-o sticlă acoperită cu o peliculă neagră, pentru ca razele soarelui şi lumina să nu pătrundă.  Astfel, băutura nu-şi va schimba gustul şi nici textura. Spumantul este alcătuit din struguri 75% Chardonnay şi 25% Pinot Noir.