Brad Pitt are un nou look

Brad Pitt are un nou lookCelebrul actor Brad Pitt se pregateste de lansarea celui mai nou film al sau intitulat „Moneyball”, premiera ce va avea loc pe data de 23 septembrie in Statele Unite ale Americii. Potrivit dailymail.co.uk, pentru sedinta foto din New York magazine dedicata promovarii peliculei, actorul Brad Pitt a adoptat un nou look, diferit de cele de pana acum, afisandu-se cu o tunsoare surfer style, potrivita mai degraba celor pasionati de sportul cu placa pe apa.

Desi de-a lungul timpului si-a insusit o multime de tunsori mai mult sau mai putin potrivite stilului sau, fiind comparat chiar si cu David Beckham, se pare ca stilul surfer, cel caracterizat prin parul de lungime medie pentru a carui stilizare se foloseste gelul de par, nu afecteaza absolut deloc farmecul actorului in varsta de 47 de ani. Printre cele mai cunoscute filme ale starului de la Hollywood, filme pentru care acesta a adoptat diferite coafuri, se numara „Ocean’s Eleven”(2001), „Ocean’s Twelve”(2004) si „Ocean’s Thirteen”(2007), „Troia” (2004), „Mr. & Mrs. Smith” (2005) dar si „Curiosul caz al lui Benjamin Button”, film pentru care a primit si un  premiu Academy Award.

In orice caz, Brad Pitt a evoluat frumos de-a lungul anilor, atat din punct de vedere al prestatiei sale actoricesti, cat si al modului in care arata, surprinzand intotdeauna intr-un mod placut prin sarmul si atitudinea sa.

 

 Text: Ruxandra Raica

august 30th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate