Brad Pitt: declarație de modă pe covorul roșu

Brad Pitt își arată încă o dată simțul unic al stilului său fashion. Actorul a participat, marți, la o ecranizare, la Berlin, a viitorului său film, „Bullet Train”, une a ales să poarte o fustă tip kilt, maro cu un cardigan asortat și o cămașă în nuanța somon, cu nasturi.

Farmaciștii Catena recomandă  Lipofusion de la Rilastil un tratament corporal pentru contracararea imperfecțiunilor cauzate de celulită, cu absorbție imediată și efect de răcire prelungit.

Când a fost întrebat de ce a optat pentru stilul fluid, mai degrabă decât pantaloni scurți sau pantaloni, actorul în vârstă 58 de ani, a avut un răspuns simplu.

“Briza. Briza”, a spus el unui reporter de la Associated Press, pe covorul roșu.

Având în vedere că temperaturile din capitala Germaniei au crescut senmificativ în acea zi, cu greu îl putem învinovăți. Brad Pitt și-a completat look-ul cu, coliere cu pandantiv, o pereche de ochelari de soare și bocanci negri.

Fusta lui Pitt dezvăluie, de asemenea, câteva dintre tatuajele lui de pe picior, inclusiv ceea ce părea a fi o față de rinocer și un craniu uman.„Bărbații vor purta fuste până vara viitoare”

Potrivit British Vogue, Pitt a anticipat că bărbații vor adăuga fuste în garderoba lor în timp ce își promovau filmul „Troy” în 2004.

„Bărbații vor purta fuste până în vara viitoare”, a spus el la acea vreme. „Aceasta este predicția și proclamația mea. Filmul răspunde la ambele genuri. Noi mergeam după realism și grecii purtau fuste tot timpul atunci.”

Actorul câștigător de Oscar a fost fotografiat și de renumitul fotograf de portrete, Mark Seliger, într-o varietate de rochii, când a apărut pe coperta revistei Rolling Stone în 1999. Fotografiile au fost făcute înainte ca el și fosta sa iubită, Jennifer Aniston, să se căsătorească.

Foto: Zazie Beet, realizatorul de film David Leitch, producătorul Kelly McCormick, Joey King, Brian Tyree Henry, Brad Pitt și Aaron Taylor-Johnson

Brad Pitt se află în prezent într-un turneu internațional pentru a-și promova cel mai recent film alături de co-starurile din film Joey King, Aaron Taylor Johnson și Brian Tyree Henry.

Foto: Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry și Brad Pitt

Sâmbătă, în timp ce grupul a participat la un photocall la Paris, Pitt a ieșit într-o ținută de vară, compusă dintr-un costum moale de in, într-o culoarea piersicii și un tricou portocaliu intens. A accesorizat look-ul cu un lanț auriu și o pereche de ochelari de soare galbeni.

Bullet Train

Bullet Train este un thriller de comedie și acțiune care îl prezintă pe Pitt în rolul unui asasin, care, după ce și-a revenit dintr-o criză de burnout, se întoarce la datorie.

Iulia Mirică

Foto: hepta