Brad Pitt, primul barbat din istoria Chanel No.5

brad-pitt_1602013aStiu ca pare destul de ciudat ca un barbat sa fie imaginea unui parfum recunoscut ca fiind unul extrem de feminin ca Chanel No. 5, insa sa fim serioase… este Brad Pitt :). Nu cred ca exista alt barbat mai potrivit care sa reprezinte un parfum atat de celebru, dar, bineinteles, este o parere subiectiva. Nu stiu daca stiti, dar barbatul acesta este faimos pentru sex appeal-ul sau si in plus da chiar foarte bine pe sticla.

Este pentru prima data in istoria parfumului Chanel No.5 cand acesta este promovat de un barbat. Brad Pitt calca pe urmele unor femei celebre care au fost, la randul lor, in trecut, imaginea celebrului parfum, precum Marilyn Monroe, Catherine Deneuve, Hutton Lauren, Nicole Kidman si Tautou Audrey, conform purtatorului de cuvant de la Chanel.

Joe Wright este responsabil pentru superba campanie de promovare a noii imagini a parfumului si tot el este responsabil pentru filmele “Prinde&Prejudice”/ “Mandrie si Prejudecata”,“Atonement”/ “Remuscarea” si “Anna Karenina”.

“Momentul meu preferat este finalul in care lumina cade pe Brad. E o fiinta umana frumoasa si un actor in adevaratul sens al cuvantului, care stie cum sa isi puna in evidenta calitatile”, a declarat Wright.

Conform spuselor lui Maureen Chiquet, CEO-ul Chanel, acceptul lui Brad Pitt de a deveni imaginea parfumului Chanel No. 5 era evident.

“Chanel No. 5 este parfumul cel mai iconic al timpului nostru, iar Brad Pitt este actorul cel mai iconic al prezentului. Femeile din fiecare cultura iubesc No. 5  indiferent de locul unde se afla.”

Nu are rost sa vorbim despre suma pe care a primit-o Brad Pitt in urma acestei campanii de promovare pentru ca isi merita fiecare banut. Spotul publicitar a fost filmat in Londra si restul va lasam sa vedeti singuri ce a iesit.

http://www.youtube.com/watch?v=_fR_v4HQEGo

 

Text: Andreea Popescu