Brad Pitt se implica in treburile casnice

Brad Pitt se implica in treburile casnice

Actorul Brad Pitt a devenit obsedat de curatenie. Sa fie acesta un lucru bun sau nu? Starul locuieste in prezent in sudul Angliei, acolo unde lucreaza la doua noi filme si se pare ca, in timpul liber, se focuseaza asupra treburilor casnice, in timp ce Angelina este ocupata cu vizitarea zonelor afectate.

„Brad a fost intotdeauna un tata foarte atent, insa in ultimul timp a devenit un barbat de casa. Brad a inceput sa se implice din ce in ce mai mult in sortatul si spalatul hainelor si se pare ca se ofera chiar sa le si calce”, a declarat o sursa pentru Daily Mirror.

Lui Brad ii place sa se ocupe de treburile casnice, iar atunci cand face mancare, are ajutoare de incredere, pe copiii lui si ai Angelinei. Actorul, in varsta de 48 de ani, spune ca atitudinea sa fata de viata s-a schimbat de cand este tatal celor sase copii. „In ceea ce ma priveste, faptul ca sunt tata a schimbat foarte multe lucruri, de la perspective si pana la interese. Tot ce imi doresc este sa am grija de mine pentru a fi in preajma lor cat mai mult timp”, a declarat Pitt.

Asadar… domnilor, daca pana si Brad Pitt se ocupa de treburile casnice, voi ce mai asteptati?

 

Text: Ruxandra Raica

septembrie 18th, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate