Brad Pitt si Angelina Jolie s-au logodit

000533811775Acum este oficial: Brad Pitt si Angelina Jolie se casatoresc! Cuplul si-a confirmat logodna vineri, prin managerul lui Brad, Cynthia Pett-Dante. Aceasta a declarat pentru revista People ca “este o promisiune pentru viitor si copiii lor sunt foarte fericiti. Nu exista insa nicio data stabilita in acest moment”.

Brad a comandat insa pentru Angelina un inel de logodna care a fost realizat de un bijutier renumit, Robert Procop. Purtatorul de cuvant al bijutierului a declarat ca Procop a realizat designul inelului impreuna cu Pitt. “Brad vedea acest inel intr-un anumit fel si am reusit sa il facem asa dupa o colaborare de un an. El a vrut ca fiecare aspect sa fie perfect, asa ca am gasit un diamant de cea mai buna calitate si l-am taiat exact in forma si marimea care se potriveste mainii Angelinei. Brad a fost puternic implicat, a supravegheat fiecare aspect din evolutia creativa a designului. Diamantele de pe margini sunt taiate special in asa fel incat sa-i incercuiasca degetul. Fiecare diamant este de cea mai buna calitate”.

Desi amandoi au mai fost casatoriti pana acum, Brad o data si Angelina de doua ori, cei doi actori au tot evitat sa-si oficializeze relatia, dar s-au hotarat pana la urma sa se logodeasca la insistentele copiilor lor.

 

Text: Bianca Badescu