Brad Pitt vorbeste despre relatia sa cu Jennifer Aniston de dupa divort

1bszcpmo88dCelebrul actor Brad Pitt pare sa tina la prietenia sa cu fosta sotie, in ciuda faptului ca el este cel care a parasit-o acum mai bine de 5 ani pentru senzuala Angelina Jolie.

Actorul, care a fost insurat cu Jennifer din 2000 pana in 2005, a spus, se pare, intr-un interviu recent ca pe vremea cand era cu Aniston “pretindea ca mariajul sau este ceva ce nu era”. Acum insa, tot el a infirmat aceste cuvinte declarand ca spusele sale au fost scoase din context si ca are numai amintiri fericite din acea perioada.

“Ma supara ca spusele mi-au fost interpretate asa. Jen este o femeie incredibil de darnica, iubitoare si amuzanta, care mi-a ramas prietena. Este o relatie importanta pe care o pretuiesc enorm. Ceea ce am vrut sa spun nu este ca Jen era plictisitoare, ci ca eu incepusem sa devin plictisitor cu mine insumi si pentru asta eu sunt responsabil”, a spus Brad.

In interviul acordat revistei Parade, Brad a povestit ca si-a petrecut anii ’90 incercand sa se ascunda si sa fuga de celebritate. “Incepusem sa ma satur de mine stand pe o canapea, tinand in mana un joint si ascunzandu-ma. Ma simteam patetic. Asa a inceput sa-mi fie clar ca tot incercam sa gasesc un film despre o viata interesanta, dar eu insumi nu traiam o viata interesanta”, a mai declarat Brad.

Ne surprinde putin sa auzim aceste lucruri spuse de un actor care a avut tot ce si-a dorit, de la frumusete la celebritate si femei superbe langa el.

Text: Bianca Badescu