Bradley Cooper, cel mai sexy barbat al anului 2011

Bradley Cooper, cel mai sexy barbat al anului 2011Ochi de un albastru surprinzator si zambet fermecator… acestea sunt doar doua dintre motivele pentru care actorul Bradley Cooper a fost desemnat de catre revista People drept cel mai sexy barbat al anului 2011. In afara de atuurile fizice, incantatorul Bradley Cooper este foarte apreciat si pentru faptul ca gateste foarte bine, vorbeste fluent limba franceza si este foarte apropiat de mama sa, Gloria.

Asadar, starul s-a alaturat unor vedete masculine care au fost rasplatite in trecut cu aceasta titulatura, vedete precum Brad Pitt, George Clooney sau Matt Damon.

 

Pe langa toate aceste calitati pe care le poseda, Bradley este o persoana modesta si spune despre el ca nu arata nicidecum precum un model, ci ca este un barbat normal, cu un aspect decent.

 

Si asta nu este tot. Sexy, cu o multime de calitati si pe deasupra… singur. Dupa despartirea de Renee Zellweger in luna martie a acestui an, au aparut o multime de zvonuri despre viata amoroasa a actorului, speculandu-se chiar ca s-ar fi intalnit cu Jennifer Lopez. Bradley a negat insa toate zvonurile aparute si a declarat ca la cei 36 de ani ai sai nu este genul de barbat jucator si nici nu isi doreste acest lucru.

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 18th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate