Bradley Cooper iubeste terapia

Bradley Cooper iubeste terapiaActorul din „The Hangover” 1 and 2 („Marea mahmureala” 1 si 2) Bradley Cooper, care a fost recent votat cel mai sexy barbat de la Hollywood, a explicat ca nu a solicitat niciodata, din proprie initiativa, ajutor de specialitate, dar chiar si asa, nu mai poate renunta la sedintele de psihoterapie.

Singurul lucru pentru care nu poate renunta la aceasta terapie este faptul ca aceste sedinte l-au ajutat foarte mult sa se dezvolte ca persoana.

„Dumnezeule, iubesc terapia. Nu am inceput sedintele din cauza unei crize. M-a incantat ideea de a ma dezvolta mai mult ca persoana. Este fantastic”, a declarat starul din “The Hangover in presa straina, potrivit Female First.

Cooper a iesit din relatia cu Renee Zellweger in 2010, dupa care a luat de mai multe ori masa in compania lui Jennifer Lopez, insa, in final, s-a oprit la Zoe Saldana. Cooper (36 de ani) si Saldana (33 de ani) s-au cunoscut in timp ce filmau pelicula “The Words”, care va avea premiera in decembrie 2012.

 

Text: Andreea Popescu

ianuarie 18th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate