Bradley Cooper, nerabdator sa inceapa filmarile la The Hangover 3

Bradley Cooper, nerabdator sa inceapa filmarile la The Hangover 3Actorul Bradley Cooper a confirmat ca va exista o continuare a filmului „The Hangover”. Dupa cum se stie, „The Hangover 3” va fi ultimul film al seriei.

Comedia, care ii are in rolurile principale pe Cooper, Ed Helms si Zach Galifianakis, a fost surpriza de box office din 2009, reusind sa castige 459 de milioane de dolari.

Actorul spune ca acestia vor incepe filmarile pentru a treia parte in decursul anului urmator, in luna septembrie, a relatat contactmusic.com.

„Sper ca vom incepe treaba in luna septembrie pentru ca Todd Phillips inca lucreaza la scenariu… Am ramas in aceeasi formula ca si in a doua parte a filmului”, a declarat actorul in cadrul show-ului lui Graham Norton.

Scenaristul si regizorul Todd Philips lucreaza deja la un al treilea film, iar Cooper este nerabdator sa se intoarca pe platourile de filmare alaturi de prietenii sai.

Text: Andreea Popescu

decembrie 6th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate