Bradley Cooper prefera sa iasa la intalniri cu femei faimoase

1a4rz82bjkActorul din Limitless si Hangover2, Bradley Cooper, ne explica de ce, vedeta fiind, este mai usor sa iti cauti partener din aceeasi bransa.

Bradley crede ca este important sa fii pe aceeasi lungime de unda cu persoana cu care vrei sa ai o relatie, dar ca totul este mai usor daca persoana respectiva face parte din industria media si este obisnuita cu lumina reflectoarelor. “Conexiunea si chimia sunt lucruri uimitoare si daca cealalta persoana este obisnuita sa fie in media, asta simplifica lucrurile.”

Nu stim daca Bradley chiar se bucura ca nu trebuie sa le explice femeilor cu care iese cum sta treaba cu paparazzii, aparitiile in ziare si lipsa de intimitate de care sufera vedetele, sau pur  si simplu actorul este atras doar de femei celebre. Ce-i drept, de cand s-a despartit de Renee Zellweger, despre Bradley s-a zvonit ca se intalneste cu vedete precum Jennifer Lopez sau Olivia Wilde.

Acum insa, actorul spune ca este prea ocupat in viata profesionala pentru a mai gasi timp sa iasa la intalniri romantice: “Filmez The Place Beyond The Pines in New York, impreuna cu Ryan Gosling, si acest lucru imi mananca mult din timp. Este captivant, dar nu iti lasa prea mult timp pentru o relatie.”

Text: Bianca Badescu