Bradley Cooper si Zoe Saldana au pus capat relatiei

bradley-cooper-kissing-zoe-saldana-12292011-05Bradley Cooper si Zoe Saldana s-au despartit… din nou. Cei doi actori din productia The Words (Hotul de cuvinte) abia se impacasera dupa o despartire de aproximativ sase luni de zile si au decis sa renunte unul la celalalt inainte de sarbatorile de iarna, desi aveau planuri de a petrece perioada festiva impreuna.

“Zoe planuia sa isi petreaca sarbatorile alaturi de Bradley si familia acestuia, in Europa, la Paris, insa lucrurile nu prea mai functionau intre ei. Zoe si-a petrecut Revelionul alaturi de cativa prieteni in Miami”, a declarat o sursa pentru New York Post.

Zoe nu s-a aratat insa foarte afectata. De vina se pare ca ar fi orarul incarcat al celor doua vedete, un motiv adesea invocat de catre foarte multe persoane publice. Mama lui Bradley, Gloria, isi dorea foarte mult ca fiul sau sa se aseze la casa lui alaturi de Zoe si tocmai de aceea a petrecut mai mult timp in compania acesteia pentru a vedea daca este potrivita pentru fiul sau. Speram sa mai existe o urma de speranta in ceea ce priveste relatia celor doi, caci tare bine le mai statea impreuna.

 

Text: Ruxandra Raica