Brighi iti face inima sa bata mai tare: Love me!

Brighi feat. Dorian - Love me“ De multe ori e dificil sa ne deschidem fata de cel sau cea la care visam pe ascuns. Asa ca asteptam dupa celalalt sa faca primul pas. << Love me>> e povestea unei fete curajoase care nu se teme sa-si marturiseasca sentimentele. Stiti si voi cum e… Iubirea ne pune intotdeauna in situatii in care nu ne-am fi vazut vreodata, ne impinge limitele, ne face sa fim mai buni si mai curajosi. Asta e frumusetea ei… 🙂, declara Brighi.

Pentru Love me Brighi a facut echipa cu Dorian, una dintre noile “achizitii” valoroase ale HaHaHa Production. Asta dupa ce la inceputul acestui an a colaborat cu Speak si Cabron pentru piesa Prada de razboi care s-a bucurat de un feedback extraordinar din partea fanilor si a fost nominalizata la categoria “Cel mai bun debut” in cadrul On Air Music Awards 2013, pentru featuring-ul cu Pacha Man – Ce te faci?, lansat in toamna lui 2012.

Brighi este de altfel prima artista din Romania care a cantat impreuna cu celebrul rapper american Snoop Dogg. Single-ul celor doi se numeste Play me like a violin si a aparut in 2011, marcand inceputul carierei solo a artistei.

Brighi iti face inima sa bata mai tare cu o declaratie de dragoste in versuri: Love me –

 

Text: Andreea Popescu

Sursa: HaHaHa Production