Britney Spears – aproape de o noua cadere?

Britney-Spears-at-Clive-Davis-and-the-Recording-Academys-2012-Pre-GRAMMY-Gala-4Prietenii lui Britney se tem ca aceasta ar putea suferi o noua cadere, din cauza participarii in juriul de la emisiunea X Factor. O sursa din anturajul cantaretei spune ca aceasta “devine extrem de agitata si anxioasa. Este dura cu ea insasi nu are prea multa incredere in ea”. Britney pare ca nu se simte bine in postura de judecator la un concurs atat de popular cum este X Factor, cu toata presiunea din partea presei asupra ei.

Unii spun ca Spears este instabila emotional, trecand foarte repede de la o stare la alta: ”Este foarte fericita acum si in urmatorul minut se intristeaza si incepe sa planga. Este speriata si coplesita numai gandindu-se la ce se intampla. Acum ca s-a stabilizat din nou financiar, incepe sa lase vechii demoni sa iasa la iveala”, declara aceeasi sursa.

Pe de alta parte si Simon Cowell se teme de un potential dezastru de imagine din cauza prezentei lui Britney in show-ul X Factor. “Britney nu se simte confortabil ca este pusa sub lupa ca judecator la X Factor. Ea si oamenii sai au avut mai multe discutii cu Siomon si desi acesta a incercat sa faca tot posibilul sa o incurajeze, Britney este ingrijorata si se teme ca s-a last pe ea de o parte pentru concurs”, spune o sursa apropiata ei.

Cantareata duce acum se pare o viata simpla, sta mai mult in casa, “este singura si nu are prieteni”. Poate insa ca Britney a invatat ceva din experientele grele prin care a trecut si va reusi sa evite o noua cadere.

 

Text: Bianca Badescu