Britney Spears, incantata de participarea la „X Factor”

shutterstock_22891801Cantareata Britney Spears in varsta de 30 de ani spune ca participarea la “X Factor” a fost de bun augur in ceea ce o priveste. Britney s-a alaturat juriului format din Simon Cowell, L.A. Reid si Demi Lovato si s-a folosit de experienta sa in domeniul muzicii, ajutandu-i pe concurentii aspiranti.

„Consider ca acest show a fost benefic pentru mine, pentru ca am putut sa ajut astfel persoanele talentate in a-si atinge visurile. M-am identificat cu participantii deoarece si eu mi-am inceput cariera relativ la aceeasi varsta. Stiu prin ce trebuie sa treci astfel incat sa ajungi sa iti indeplinesti visul, asa ca pentru mine a fost o experienta minunata”, a declarat vedeta.

Se pare ca lui Spears i-a facut placere sa-i sfatuiasca pe concurenti, fiind ceva diferit de tot ceea ce a facut cantareata pana acum. Desi Britney a fost descrisa ca fiind destul de acida in timpul concursului, acest lucru se datoreaza faptului ca este o persoana onesta, indiferent de mediul in care se afla.

 

Text: Ruxandra Raica