Britney Spears, oferta de nerefuzat din partea concursului „X Factor”

shutterstock_22891801Britney Spears a primit o oferta de nerefuzat din partea producatorilor emisiunii „X Factor” daca accepta sa se alature jurului din sezonul al doilea al concursului.
Conform Hollywood Reporter, agentul lui Spears si Jason Trawick, logodnicul acesteia, negociaza in prezent contractul cu producatorii emisiunii.

Daca Britney va semna contractul si va fi de acord sa faca parte din juriul editiei britanice a concursului de televiziune “X Factor”, aceasta va primi 10 milioane de dolari. Chiar daca au aparut zvonuri cum ca Nicole Scherzinger si Paula Abdul ar face parte din juriul concursului in aceasta editie, producatorii emisiunii linistesc apele spunand ca „Spears este cea care a fost aleasa pentru acest post.”

Si cantareata Janet Jackson a fost aleasa, dar a refuzat oferta din cauza programului sau incarcat.

“Sunt fascinat de Britney. Daca ea a reusit sa sustina o familie si sa aiba o cariera, ceea ce este greu, jurizarea de la X Factor va fi pentru ea ca o plimbare prin parc”, a declarat Simon Cowell, producatorul show-ului. Surse apropiate spun ca Spears a inceput sa beneficieze de instruire in vederea pregatirii pentru inceperea spectacolului. Ea va face parte din juriu alaturi de Cowell si L.A Reid.
Auditiile pentru noul sezon al concursului „X Factor” sunt in curs de desfasurare. Mai multe detalii sunt disponibile pe: www.thexfactorusa.com.

 

Text: Andreea Popescu