Britney Spears si Demi Lovato, in juriu la X Factor S.U.A.

Britney Spears si Demi Lovato, in juriu la X Factor S.U.A.Daca pana acum era secret numele vedetelor ce vor lua locul fostilor jurati Paula Abdul si Nicole Scherzinger din cadrul emisiunii X Factor, acum acest lucru nu mai reprezinta un secret.

Se pare ca in editia din toamna a noului sezon de X Factor, la pupitrul juratilor se vor alatura cantareata de muzica pop Britney Spears si actrita-cantareata Demi Lovato. Cele doua vedete vor juriza alaturi de producatorul de televiziune Simon Cowell si producatorul muzical L.A. Reid.

Actrita-cantareata in varsta de numai 19 ani a castigat jobul in fata lui Miley Cyrus, Fergie si Avril Lavigne, si se declara entuziasmata si nerabdatoare ca filmarile sa inceapa. “Sunt atat de incantata sa ma alatur acestui grup legendar de judecatori. Faptul ca voi petrece fiecare saptamana alaturi de Simon, L.A si Britney ma va ajuta sa invat cat mai multe de la ei”, a declarat incantata Lovato.

 

Text: Andreea Popescu

mai 18th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate