Britney Spears si iubitul sau, Jason Trawick, urmeaza sa se logodeasca

1a1abuntitledSe pare ca Jason Trawick, iubitul lui Britney Spears de aproximativ doi ani de zile, si-a propus sa ii ceara mana artistei la sfarsitul acestui an, dupa ce cantareata isi va incheia concertele din cadrul turneului Femme Fatale pe data de 10 decembrie. O sursa din anturajul celor doi a divulgat faptul ca Britney si Jason au discutat de mai multe ori despre o posibila casatorie, avand in vedere ca se iubesc.

Vedeta in varsta de 29 de ani a mai fost casatorita inainte, ba chiar de doua ori, cu Kevin Federline – tatal celor doi copii ai sai – si cu Jason Alexander. Mama artistei il place foarte mult pe Trawick si spune ca toata lumea asteapta cu nerabdare momentul in care acesta va deveni in mod oficial noul membru al familiei, mai ales ca barbatul se intelege foarte bine cu Sean Preston si Jayden James, cei doi copii ai divei. Nu cu mult timp in urma, Jason Trawick a facut o vizita unui bijutier din Los Angeles, pentru a-l ajuta sa gaseasca inelul perfect pentru Britney.

 

Avand in vedere ca Britney se afla inca din anul 2008 sub tutela legala a tatalui sau Jamie, in momentul in care aceasta se va decide sa faca pasul cel mare va avea nevoie de prezenta unui judecator pentru semnarea actelor de casatorie.

 

Text: Ruxandra Raica