Britney Spears sufera de o boala incurabila

poza_britney_spearsBritney Spears a revenit in lumina reflectoarelor mai ales odata cu participarea in juriu la show-ul “X Factor”, insa revenirea a scos la iveala un detaliu din viata artistei care, de altfel, nu este deloc placut. Desi la petrecerea de lansare a show-ului vedeta a aparut zambitoare si cu un tonus de invidiat, potrivit National Enquirer se pare ca Britney sufera de psoriazis, iar semnele lasate de aceasta afectiune au fost imposibil de ratat de catre bliturile aparatelor.

Fosta regina pop sufera de o boala de piele  incurabila, care lasa pe corp semne inestetice. Fotografiile au surprins pe glezna stanga a vedetei o placa tegumentara ingrosata, albicioasa. „Britney are aceasta problema de foarte mult timp, insa devine evidenta atunci cand este expusa presiunii. Acum nu se mai poate opri din scarpinat. Are o crema speciala, insa spune ca ii provoaca arsuri, asa ca a incetat sa o mai foloseasca”, a declarat o sursa.

Britney nu este singura vedeta care sufera de aceasta boala de piele incurabila. Kim Kardashian si LeAnn Rimes au marturisit si ele in trecut ca se confrunta cu aceasta problema.

 

Text: Ruxandra Raica