Britney Spears va fi mamă a treia oară

Britney Spears a anunţat pe contul ei de Instagram că este însărcinată cu al treilea copil. Cântăreaţa povesteşte că a aflat de sarcină după o călătorie în Maui cu soţul ei Sam Asghari.

„Am slăbit atât de multe kilograme pentru călătoria în Maui, ca să le pun la loc imediat… Mi-am spus «la naiba… ce s-a întâmplat cu stomacul meu?» Soţul meu mi-a spus «nimic, pur şi simplu eşti însărcinată cu mâncare»’”, a scris Britney Spears pe reţeaua de socializare. Aşa că am făcut un test de sarcină şi, iată, sunt însărcinată”.

britney spearsBritney Spears este deja mamă a doi copii: Sean Federline, în vârstă de 16 ani, şi Jayden James Federline, 15 ani, născuţi dintr-o relaţie anterioară, cu dansatorul Kevin Federline

Această sarcină vine la şapte luni de la ridicarea tutelei exercitate de tatăl ei James Parell Spears timp de 13 ani.  În iunie 2021, cântăreaţa a explicat la tribunalul din Los Angeles că îşi dorea să renunţe la sterilet „pentru a încerca să aibă un alt copil”, dar acest lucru îi era interzis din cauza tutelei impuse de tribunal.

Cristina Dudău

Foto Hepta