Mr & Mrs Tannie reinventează autobronzarea

Pielea bronzată, cu reflexii aurii, aduce fară doar și poate un plus de senzualitate, tocmai de aceea a devenit un deziderat atât pentru doamne, cât și pentru domni. Totuși, este dovedit faptul că expunerea la razele ultraviolete este, mai ales în ultimul deceniu, din ce în ce mai nocivă și deteriorează calitatea pielii, având că efect fotoîmbătrânirea, și, mai mult de atât, putând provoca arsuri și chiar cancer de piele.

Din grija pentru sănătatea pielii, soluția pentru un bronz luminos și sănătos vine din partea brandului Mr & Mrs Tannie.

Cu ajutorul acestei noi game, ce include produse autobronzante și de îngrijire a pielii, poți obține un bronz natural, chiar din confortul casei tale. Produsele au la bază ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, oferind atât îngrijirea adecvata pielii, cât și un bronz luminos, uniform.Inovație în autobronzare și design retro șic  

Formulele produselor conțin atât factorul bronzant DHA, moleculă extrasă din trestia de zahăr care reacționează cu aminoacizii din stratul exterior al pielii și oxidează, oferind un efect bronzant strălucitor, cât și ingrediente precum Acidul Hialuronic, Acizi AHA pentru exfoliere, dar și Apa de Trandafir cu efect relaxant sau Aloe Vera cu efect calmant.

Creatorii autobronzantelor și produselor de îngrijire Mr & Mrs Tannie au avut ca sursă de inspirație eleganța Coastei de Azur și farmecul Coastei Amalfi, astfel încât designul produselor este unul retro șic, cu accente moderne, creând o experiență ce îmbină calitatea superioară a formulelor și texturile luxuriante, cu răsfățul procesului de aplicare a produselor.

Mr & Mrs Tannie a fost creat în Suedia și include formule vegane, concepute în armonie cu natura, iar produsele nu au fost testate pe animale. nu lasă urme și nu pătează.

Poolside Ready

Colecția Poolside Ready include produse complementare din punct de vedere al aplicării. Astfel, raspunde diverselor nevoi, oferind soluții potrivite atât pentru cei care își doresc un bronz delicat, cât și unul intens.

Autobronzarea cu ajutorul produselor Mr & Mrs Tannie se realizează gradual, pielea căpătând treptat, cu fiecare aplicare, o strălucire minunată, ca și când ar fi fost sărutată de razele soarelui.

Aplicarea se face ușor, produsele se usucă rapid pe piele, sunt delicate și hidratante, nu includ mirosul specific de autobronzant iar rezultatul este un bronz natural, strălucitor, fară pete.

Make it easy – bronz luminos, în trei paşi

Poți aveam un bronz uniform, indiferent de anotimpNu a fost niciodată mai ușor sau mai relaxant să te bronzezi în doar câteva minute. Chiar și cei care nu au mai folosit autobronzant până acum, vor regăsi produsele Mr & Mrs Tannie ușor de folosit.

Pentru rezultate relevante, vei avea nevoie să realizezi în primul rând pasul de exfoliere, recomandat înainte de aplicarea autobronzantului. Astfel vei îndepărta celulele moarte de la suprafața pielii, iar aceasta va fi pregătită pentru a asimila produsul mai bine. Acest pas îl poți realiza cu ajutorul Gelului de Duș Exfoliant sau al Mânușii Exfoliante.

Următorul pas: aplicarea autobronzantului preferat. Creatorii Mr & Mrs Tannie oferă produse personalizate, în funcție de preferințe: poți opta pentru autobronzant de tip spuma, spray sau loțiune pentru zona corpului. Oricare ar fi produsul ales, vei vedea că ți se va potrivi mănușa.

Apropo, literalmente vei putea folosi o mănușă special dedicată aplicării autobronzantelor.

Iar pentru că zona feței, gâtului și a decolteului este la fel de importantă în procesul de autobronzare și știm că vrei să obții un efect uniform, poți miza pe Apa Autobronzantă sau pe Serul Autobronzant 24H.

Fie că iți dorești menținerea bronzului sau pur și simplu pentru un plus de hidratare zilnică, folosește ca pas final Untul de Corp Spumă, ce conține Ulei de Jojoba hrănitor și Aloe Vera hidratant.

Ritual complet la cutie

Pentru a te bucura de ritualul complet de răsfăț și autobronzare, gama Mr & Mrs Tannie include atât produse individuale, cât și beauty boxes, astfel că poți alege dintre cele trei variante de seturi: The Complete Ritual Box ce include Gelul de Duș Exfoliant, Mânușa Exfoliantă, Mânușa Aplicatoare, Spuma Autobronzantă și Unt de Corp Spumă; All Arround Glow Box, ce include Mânușa Aplicatoare, Ser Autobronzant 24H, Loțiune Autobronzantă, iar Scrub and Glow Box include Mânușa Exfoliantă, Gelul de Duș Exfoliant și Spuma Autobronzantă.

Oferă-i pielii tale acel glow auriu de vacanță, creează-ți din experiența autobronzării un moment de răsfăț și bucură-te de rezultatele seducătoare ale produselor Mr & Mrs Tannie.

Foto: PR