Bronzarea organica, o metoda naturala si sanatoasa

In ultimii ani, tot mai multe metode de bronzare artificiala si-au facut loc pe piata cosmetica din Romania. Stim cu totii ca expunerea necontrolata la razele ultraviolete poate avea efecte negative asupra pielii noastre, motiv pentru care persoanele care-si doresc totusi sa obtina un bronz intens si sanatos pot apela cu incredere la bronzarea organica. Aceasta metoda permite, intr-o singura sedinta, obtinerea unei nuante uniforme intr-un mod natural si sanatos pentru piele. Va invitam sa descoperiti ce presupune procesul de bronzare organica si care sunt avantajele acestuia.Tonica TV: Ce inseamna bronzarea organica si ce presupune aceasta metoda?

Pitici Andreea, cosmetician salon: Este o metoda de bronzare artificiala care se efectueaza cu ajutorul unui aparat cu pulverizator si a unei solutii nuantatoare. Aceasta contine substante hranitoare, aloe vera, ulei de argan si vitamina E si are dublu rol: coloreaza pielea si o hidrateaza intens.

Tonica TV: Care sunt etapele procesului de bronzare organica?

Pitici Andreea: In primul rand, se face un peeling corporal cu 24 de ore inainte pentru a se curata pielea de celulele moarte si pentru a se deschide porii. Ulterior, urmeaza sedinta de bronzare propriu-zisa.

Tonica TV: Care sunt avantajele bronzarii organice?

Pitici Andreea: Este o metoda de bronzare rapida si sanatoasa si fiecare persoana in parte isi poate alege intensitatea nuantei de bronz. In plus, evitam toate aspectele negative ale expunerii la soare: evitam imbatranirea prematura a pielii, uscarea sa, aparitia petelor depigmentare si arsurile solare. Pielea va capata o culoare uniforma si va fi hidratata. Pe de alta parte, cu ajutorul bronzarii organice putem face si o remodelare corporala. De exemplu, vizual, putem subtia talia sau coapsele si putem da volum sanilor.

Tonica TV: Cat dureaza o sedinta si cat dureaza rezultatul final?

Pitici Andreea: O astfel de sedinta dureaza maximum 20 de minute, iar rezultatul final, aproximativ 7 zile.

Tonica TV: Pentru a obtine bronzul dorit este suficienta o singura sedinta sau sunt necesare mai multe repetari?

Pitici Andreea: Cu o singura sedinta se poate obtine nuanta de bronz dorita, indiferent de intensitatea sa.

Tonica TV: Exista contraindicatii ale bronzarii organice?

Pitici Andreea: Da, exista, dar sunt foarte putine. Persoanele cu probleme grave ale pielii si cele diagnosticate cu diabet nu se pot supune acestui procedeu.

Tonica TV: Care este pretul unei sedinte de bronzare organica?

Pitici Andreea: Pretul unei astfel de sedinte este de 60 de lei.

Farmacistii Catena recomanda produsele Genera. Daca iti doresti sa-i asiguri pielii tale protectie impotriva razelor ultraviolete si, totodata, o ingrijire adecvata, atunci cu siguranta vei fi incantata de laptele solar cu vitamina E SPF 25 de la Genera! Mai multe detalii despre produs gasiti aici.

Text: Madalina Manole