Brooke Mueller, arestata pentru posesie de cocaina

Brooke Mueller, arestata pentru posesie de cocainaBrooke Mueller, fosta sotie a lui Charlie Sheen, a fost arestata in Colorado pentru posesie de cocaina si acte de violenta.
Mueller are doi fii cu starul de televiziune Charlie Sheen si a fost retinuta in Aspen, Colorado, vineri noapte (2 dec. 2011), dupa ce politistii au fost chemati din cauza unei altercatii in care fosta sotie a lui Sheen a agresat o femeie. 

Brooke se afla in club cand reprezentantii legii au gasit asupra ei mai multe doze de cocaina, iar din primele cercetari se pare ca drogurile erau destinate vanzarii.

Ea a fost eliberata din inchisoarea Pitkin County in dimineata zilei de sambata (3 dec. 2011), platind cautiunea de 11.000 de dolari, insa urmeaza sa se prezinte in fata legii pe 19 decembrie, scrie tmz.com.

Nu este pentru prima data cand Brooke are probleme din cauza drogurilor. In trecut, aceasta a intrat de nenumarate ori la reabilitare in incercarea de a-si invinge viciile.

Text: Andreea Popescu

decembrie 6th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate