Bruce Willis, tata de fata pentru a patra oara

bruce_willis_wife_emma_hemingActorul american Bruce Willis a devenit tata pentru a patra oara, dupa ce actuala lui sotie, Emma Heming Willis, a dat nastere duminica celui de-al patrulea copil – Mabel Ray Willis. Micuta Mabel s-a nascut intr-o clinica din Los Angeles si a cantarit 4.100 kilograme la nastere.

Este primul copil al cuplului care s-a casatorit in martie 2009. Bruce mai are trei fiice din prima sa casatorie, cu actrita Demi Moore – Rummer 23 de ani, Scout LaRue – 20 de ani si Tallulah Belle – 18 ani, si chiar si asa, actorul se simte extrem de fericit ca a devenit tata pentru a patra oara.

„As vrea sa am o mie de copii, sau doar unul, nu conteaza cati… pentru ca Emma ma face sa ma simt minunat. Ma simt atat de fericit, ma simt mai fericit ca niciodata”, a declarat actorul. Cu privire la proaspata mamica, Bruce a declarat ca simte ca este cel mai bun lucru din viata lui: „Inainte stateam si ma gandeam cat de dificil imi va fi sa cunosc o femeie care sa ma iubeasca pe mine si nu faptul ca sunt o persoana publica. Emma m-a iubit inca de la inceput pe mine ca om, nu celebritatea mea”, a mai declarat actorul.

Text: Andreea Popescu