Burberry prezinta colectia “Writers and painters” acasa, in Londra

Burberry-prezinta-colectia-Writers-&-paintersColectia de primavara-vara 2014, intitulata “Writers and painters”, creata de celebra casa de moda Burberry a fost prezentata ieri la Londra, in Kensington Gardens. Evenimentul a marcat intoarcerea in orasul natal al brandului, o revenire dupa 10 ani in care Burberry si-a prezentat colectiile la Milano.

“Londra este orasul nostru natal si totodata un loc plin de energie creativa! Suntem mandri ca am prezentat colectia masculina aici! Ne-am dorit ca aceasta sa sarbatoreasca spiritul unic si sarmant al esteticii britanice cu referire la Alan Bennett si David Hockney!”, a declarat Christopher Bailey, Chief Creative Officer Burberry.

Printre celebritatile prezente la eveniment care au pasit pe acordurile muzicii Burberry Accoustic si care au ascultat muzica interpretata de Clara Maguire, Squeeze, Divine Comedy si George Ezra s-au numarat Serena Williams, Hugh Dancy, Suki Waterhouse, Douglas Booth etc.

Show-ul care i-a avut ca sursa de inspiratie pe David Hockney si Alan Bennett s-a desfasurat in aer liber si a avut in vedere doar partea masculina, fiind o colectie destinata barbatilor. Printre cei care au defilat pentru Burberry s-au numarat si Charlie France, Seb Brice si Alex Dunstan. Materialele-vedete ale colectiei “Writers and painters” au fost bumbacul, lana, matasea si casmirul, iar paleta coloristica a pus accent pe nuante de albastru, gri, bej camel, oliv, teracota, galben, roz si rosu. Colectiei masculine i s-au adaugat si piese vestimentare noi precum Artist Jacket si The Loose Tie, dar si accesorii spectaculoase, precum geanta Duffle, ochelarii de soare Wave sau ceasul Britain Bright, intr-o editie limitata.

Si asa cum s-a intamplat de fiecare data, si acum Burberry a transmis atat imagini, cat si continut video pe site-ul Burberry.com sau pe platformele sociale Facebook, Instagram sau Twitter, din timpul prezentarii. Prezentarea de moda a fost, de asemenea, transmisa si in magazinele Burberry din Londra, Milano, Hong Kong si Paris.

 

{besps}/2013/Iunie/slide3/|width=450|height=675{/besps}

Text: Andreea Popescu

Sursa Foto: Burberry