Cadouri de Craciun spectaculoase

 Cadouri de Craciun spectaculoase In intampinarea sarbatorilor de iarna,  o echipa tanara si entuziasta lanseaza cosurile cadou- Fabulous Baskets, ideale pentru a surprinde prietenii sau partenerii de afaceri cu ocazia sarbatorilor de iarna. Cosurile din rachita Fabulous Baskets, disponibile intr-o gama larga de  culori si huse pot fi folosite ulterior pentru picnic sau pentru decorarea casei.

Alegerea cosurilor potrivite din fantezia de modele lucrate manual de catre cei mai talentati mestesugari , a cadourilor pretioase, pline de culoare, a produselor realizate cu pasiune si multa iubire, sunt doar cateva etape in crearea  celor mai surprinzatoare cadouri.

Cosurile cadou contin produse traditionale de cea mai apreciata calitate: cozonaci, dulceturi, ciocolata de cea mai buna calitate, vinuri pretioase, produse de patiserie delicioase,si chiar decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna realizate de artisti talentati.

Fiecare cos din rachita este impletit cu multa indemanare si pasiune de mesteri romani, folosind metode traditionale. Cosurile sunt disponibile in culoarea lor naturala sau intr-o gama variata de culori vii si au huse din materiale naturale alese cu grija.

{besps}/schimbare/slide|width=450|height=300{/besps}

Text: Andreea Popescu

noiembrie 6th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate