Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea

 

Îngrijirea personală este esențială, și trebuie să te asiguri că obții ceva ce îți dorești…

De la cea mai frumoasă și sexy lenjerie de corp până la cele mai noi bijuterii must-have, acestea sunt cele mai practice și frumoase cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru a oferi cadoul potrivit femeii din viața ta (sau, de ce nu, te poți surprinde singură).Pijamale din materiale prețioase

Un set de pijama sexy din satin poate fi o alegere inteligentă și, în același timp practice pentru femeia din viața ta.

Bijuterii

Bijuteriile au fost și vor fi întotdeauna apreciate și de cele mai pretențioase doamne și domnișoare. Poți alege orice tip de bijuterie, fie o pereche de cercei prețioși, un set de brățări elegante sau chiar un ceas de brand.

Outfit-uri pentru cina de Valentine’s Day

Cristale

Quartz-ul roz poate fi o alegere inteligentă pentru că este o piatră semiprețioasă a iubirii necondiționate și a păcii infinite. Este cel mai important cristal natural pentru inima și pentru chakra corespondentă.

Flori

Florile sunt iubite de oricine și oricare dintre noi, femeile ne dorim să fim surprinse astfel. Există atâtea combinații frumoase și elegante de buchete de flori, încât nu ai cum să dai greși dacă alegi un astfel de cadou.

Lenjerie intimă

Lenjerie sexy care încinge atmosfera de Valentine’s Day

Chiar dacă lenjeria intimă e un cadou basic pentru Valentine’s Day, un astfel de cadou vă poate bucura pe amândoi.

Agendă sau jurnal

Dacă iubita sau soția ta este genul de persoană care îți notează idei sau pur și simplu lista de cumpărături, o agendă cu coperte din piele poate fi cadoul ideal.

Meniu afrodisiac pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: www.harpersbazaar.com, www.pexels.com