Lenjerie intimă potrivită de Valentine’s Day

 

Se apropie Ziua Îndrăgostiților și probabil că deja ai început să te gândești la această sărbătoare și la cum să te pregătești pentru ea. Fie că alegi să prepari o cină romantică acasă, fie că veți ieși în oraș, cu siguranță nu vei uita să te pui la punct cu o ținută sexy.

Pentru această seară majoritatea alegem piesele de lenjerie intimă în nuanțe negre sau roșii. Mai jos poți să vezi o selecție de piese care s-ar putea să se integreze perfect în garderoba ta, chiar și pentru viitoarele seri romantice.Savage X Fenty

Probabil că ai auzit de brand-ul Rihannei, de lenjerie intimă. Vedeta a creat pe shop-ul său online o pagină dedicată Valentine’s Day, în care apar cele mai atrăgătoare piese de lenjerie intimă. Pe website există mărimi și modele de toate felurile (inclusiv pentru femeile cu forme) și pentru toate gusturile.  

Boohoo

Și pe site-ul celor de la Boohoo există o pagină dedicată acestei sărbători. Aici modelele sunt mai jucăușe și mai incitante, iar lenjeria roșie este predominantă. În plus, pe shop-ul online există și multe reduceri, drept urmare, lenjeria este pentru toate buzunarele.

Victoria’s Secret

Să nu uităm nici de celebrul magazin de lenjerie intimă, Victoria’s Secret. Așa cum știi, aici se regăsesc produse de absolut toate culorile și modele de lenjerii sexy, jucăușe, elegante și diafane.

I.D. Sarrieri

I.D. Sarrieri este un brand românesc de lenjerie intima, recomandat femeilor delicate, care iubesc simplitatea și naturalețea. Colecția dedicată Zilei Îndrăgostiților se remarcă prin culorile blânde, pasteluri, și modele în care detaliul de efect este dantela.  

Bluebella

Dacă adori lenjeria de tip bandage, Bluebella este exact ceea ce cauți. Tot ce înseamnă transpunere de barete, aici găsești.

SevenSins

Pe cel mai mare site românesc cu lenjerie intimă SevenSins există lenjerie pentru toate femeile. Aici prețurile variază, astfel încât oricine să se poată bucura de o ținută sexy de Valentine’s Day sau de Dragobete.

Mariemur

Îți plac ținutele excentrice? Viața voastră de cuplu este extraordinară și vă place să încercați lucruri noi de fiecare dată? Mariemur vă oferă posbilitatea să vă bucurați de clipe de neuitat în desuuri super hot, însă trebuie să ai în vedere bugetul pe care dorești să-l cheltui pe lenjerie.

Intimissimi

Intimissimi propune lenjerii intime cuminți, pentru Valentine’s Day. Brand-ul se identifică prin croieli simple, delicate și foarte feminine. Așa că dacă îți dorești un model clasic, pe website-ul ăsta trebuie să faci shopping.

Unique Vibe

Unique Vibe este un alt magazin online de unde poți achiziționa ceva sexy într-un timp scurt. Aici, modelele de lenjerie sunt pentru toate pretențiile, toate culorile, toate materiale și la toate prețurile.

Dora Larsen

Dora Larsen este brand-ul care creează lenjerie jucăușă, multicoloră din materiale sustenabile. Combinațiile de culori dau un aer foarte cochet lenjeriei și te fac să te simți ca o adolescentă dornică să descopere lumea.

Love Stories

Fiecare ținută a ta are o poveste. Așa se întâmplă și cu ideea conceptului Love Stories, un brand creat să spună povești despre lenjeria intimă. Deci, dacă vrei să rămâi cu amintiri memorabile după Valentin’s Day, acest site te poate ajuta.

Photo: site-urile mentionate anterior

Text: Bettina Cristea