Calatoriile duc la o viata sexuala mai activa

shutterstock 44258257Daca formati unul dintre acele cupluri in care flacara iubirii este pe cale sa se stinga, nu va impacientati deoarece cel mai recent studiu in domeniu a aflat metoda cea mai inedita de “reactivare” a iubirii.

Potrivit unui sondaj realizat de catre Asociatia Travel SUA, persoanele care calatoresc impreuna, indiferent de destinatie, tind sa isi imbunatateasca calitativ viata sexuala.

Mai mult de atat, se pare ca cei care fac o mica escapada impreuna tind sa fie dupa aceasta intamplare mai romantici si mai atenti cu nevoile celui de langa ei, conform CNN News.

            Studiul a intervievat 1100 de cupluri, iar in urma analizei facute se pare ca 72% dintre ei sunt de parere ca o calatorie in doi inspira romantism, in timp ce 63% au declarat ca o escapada in weekend este mult mai romantica decat o surpriza de o seara.

 Totodata, in urma studiului s-a constatat faptul ca cei care calatoresc au o viata mult mai activa din punct de vedere sexual, comparativ cu persoanele care nu calatoresc.

Acestea fiind spuse, tu unde iti vei duce partenerul de viata in acest weekend?

Text: Andreea Popescu