Camera EyeOn Baby, un real ajutor pentru parinti

Image EyeOn Baby Camera D-Link 8Expertul in solutii de retelistica pentru utilizare personala D-Link a lansat pe piata din Romania un nou model special de camera de supraveghere: camera EyeOn Baby, dispozitiv ce ofera parintilor posibilitatea de a monitoriza zi si noapte camera bebelusului. EyeOn Baby dispune de o rezolutie HD de cea mai mare precizie, ce poate detecta sunete si miscari.

In acest fel, parintii vor fi notificati pe smartphone de indata ce copilul se agita in somn sau plange. Mai mult decat atat, daca parintii nu stiu sa-i cante bebelusului, camera preia aceasta sarcina avand optiunea de a rula prin intermediul dispozitivului mobil 5 cantece de leagan preinstalate.

Camera de supraveghere EyeOn Baby prezinta o diversitate de optiuni: posibilitatea de a asculta copilul prin microfonul camerei, de a-i vorbi pentru a se linisti, dar si de a-i pune cantecele de leagan printr-o simpla apasare a unui buton sau folosind aplicatia instalata pe smartphone sau tableta.

Camera EyeOn Baby este portabila si usor de utilizat in timpul calatoriilor, aceasta putand fi alimentata cu energie prin cablul inclus, printr-un conector micro-USB sau orice alt tip de baterie USB portabila.

 

 

Text: Andreea Popescu