Cameron Diaz, atenta la silueta

shutterstock_66437686Nu stim cum o persoana atat de frumoasa precum Cameron Diaz isi face griji in ceea ce priveste silueta, avand in vedere ca arata atat de bine. Cu toate acestea insa, actrita este foarte atenta la ceea ce mananca, la dieta ei, asa ca peste tot pe unde merge prefera sa isi ia mancare la pachet de acasa, mai ales atunci cand este plecata de dimineata si pana seara.

Atunci cand se afla in Los Angeles cu fel de fel de treburi, Cameron isi pune mancare la pachet: „Este corpul meu, nu trebuie sa las pe altcineva sa hotarasca pentru mine. Asa ca imi iau mancare la pachet si imi stabilesc viata astfel incat sa pot sa fac acest lucru”, a spus Diaz.

In plus, Cameron este femeie, asa ca se pare ca nu o deranjeaza sa care dupa ea inca o geanta unde sa-si depoziteze mancarea, mai ales avand in vedere ca sustine faptul ca alimentatia este foarte importanta. „Cu ajutorul unei alimentatii corecte, poti manca, de fapt, mai mult decat atunci cand consumi calorii goale, o farfurie plina cu alimente care nu fac altceva decat sa hraneasca diabetul, obezitatea, hipertensiunea arteriala, tristetea etc.”, a adaugat actrita.

 

Text: Ruxandra Raica