Cameron Diaz: „Credeam ca voi fi maritata si ca voi avea doi copii pana la varsta de 21 de ani”

shutterstock_88482130Cameron Diaz si-a inceput ascensiunea in lumea stralucitoare a showbizului de la o varsta frageda. In adolescenta a fost model, iar la 21 de ani a primit rolul in filmul „Masca”, rol ce a transformat-o intr-una dintre cele mai dorite, vanate si apreciate actrite de la Hollywood.

De-a lungul anilor, Diaz a ocupat primele pagini ale ziarelor si revistelor din intreaga lume si a avut cateva relatii amoroase, printre care le amintim pe cele cu Jared Leto si Justin Timberlake, insa se pare ca frumoasa actrita nu se grabeste sa isi intemeieze o familie, si asta in ciuda faptului ca si-a dorit foarte mult acest lucru.

„Credeam ca voi fi maritata si ca voi avea doi copii pana la varsta de 21 de ani. Credeam ca trebuie sa urmez traseul pe care l-a avut mama mea in viata. Insa atunci, cariera mea a inceput sa ia avant si mai erau inca foarte multe lucruri pe care imi doream sa le fac. Asa ca visul s-a spulberat devreme. Dupa asta, nu mi-am mai facut niciun plan in ceea ce priveste viata mea”, a declarat Cameron pentru revista Redbook.

Si cum in viata se intampla destul de des sa ai succes intr-o singura directie, se pare ca lui Cameron ii merge bine pe plan profesional, si mai putin pe plan personal.

 

Text: Ruxandra Raica