Cameron Diaz isi incearca norocul in moda

Cameron Diaz isi incearca norocul in modaCameron Diaz a fost numita director artistic al brandului Pour La Victoire. Aceasta miscare reprezinta prima de acest gen in ceea ce o priveste pe Cameron, actrita in varsta de 40 de ani care nu a mai avut legatura pana acum cu lumea modei, nu a aparut in campania niciunui brand de fashion, insa este constienta de impactul pe care faima si farmecul sau personal il vor avea asupra cumparatorilor.

Potrivit speculatiilor, propunerea a venit din partea lui Dave Baram, prieten cu Diaz dar si membru Pour La Victoire, care a invitat-o sa faca un tur al showroomului. Apoi totul s-a transformat in business.

          Actrita a descris noul sau rol ca pe un parteneriat sincer si adevarat si spune ca isi doreste sa invete cat mai multe lucruri despre aceasta industrie. Practic, isi va aduce contributia in ceea ce priveste colectiile viitoare, insa va avea si un impact important asupra clientelei. “Pour La Victoire imi ofera oportunitatea de a crea ceva «timeless». Am foarte multe de invatat despre acest business. Stiu cum lucrez si stiu cum sunt cand ceva este foarte important pentru mine. Voi da tot ce e mai bun”, a declarat blonda. Prima colectie a brandului cu Diaz in frunte va fi lansata in primavara anului 2014 si se pare ca labelul va beneficia si de o campanie cu ocazia Craciunului.

 

Text: Ruxandra Raica