Camilla Regina-consort, cu bijuteriile Reginei Elisabeta

Camilla Regina

Cei patru membri seniori ai familiei regale l-au salutat pe președintele Republicii Africa de Sud, Cyril Ramaphosa, la Londra.

În prima vizită din timpul domniei Regelui Charles, Regele și Camilla Regina-Consort au ocupat locul central, îndeplinind toate sarcinile care erau îndeplinite cândva de Regina Elisabeta și Prințul Philip.

Pielea elastică este o piele sănătoasă. Linia de produse Elasticizing de la Rilastil a fost creată pentru a îmbunătăți aspectul tenului tern și pentru a-l menține întinerit.

Noii prinț și prințesă de Wales au jucat, de asemenea, un rol proeminent, în conformitate cu noile lor roluri.Tiara cu diamante și safire

Deşi toate privirile au fost îndreptate asupra Prinţesei de Wales, nici Camilla Parker Bowles, fosta Ducesă de Cornwall nu a fost scutită de interesul publicului.

Spre deosebire de decizia lui Kate de a purta o tiară pe care a mai purtat-o și înainte, regina consort a purtat o piesă pentru prima dată.

Ea a ales o tiară cu diamante și safire, cu un colier și o brățară asortate. Setul a fost purtat frecvent de regina Elisabeta, inclusiv pentru un portret din 2020 comandat de guvernul canadian.

Colecția de bijuterii a reginei defuncte a fost transmisă regelui Carol, deci soţia acestuia Camilla Regina-consort a avut de unde alege!

Cristina Dudău

Foto Hepta