Campania de informare si sprijin “Februarie – luna celor indragostiti de un inger”

DSC 0216La momentul actual, peste 50.000 de femei si barbati romani sub 60 de ani trebuie sa invete cum sa traiasca dupa moartea partenerului de viata. Ei parcurg (deseori singuri) o criza majora de identitate, izolare, imbolnaviri, multe responsabilitati noi.

Luna februarie, cu Sfantul Valentin si Dragobete (cadouri si declaratii, excursii romantice), inseamna chin pentru cei care iubesc un inger, pentru ca ei nu il vor mai saruta, imbratisa si nu vor simti mangaiere, nu vor mai cere ajutor la cumparaturi ori cu cei mici, nu vor mai sopti si auzi “Te iubesc!” niciodata.

CAMPANIA DE INFORMARE SI SPRIJIN “FEBRUARIE – LUNA CELOR INDRAGOSTITI DE UN INGER” initiata de Asociatia Exista viata dupa doliu  (coordonator Mihaela Vlad) isi propune sa realizeze o informare publica despre problemele cu care se confrunta persoanele care raman vaduve (de tinere) si despre caile prin care pot fi sprijinite sa isi regaseasca locul in societate. Toti cei interesati trebuie doar sa completeze un scurt formular, disponibil pe site-ul www.existaviatadupadoliu.ro sau sa sune la numarul de telefon 0745.55.66.02 si vor fi informati despre: tabara de sprijin pentru vaduve, despre intalnirile cu psihoterapeutii etc.

Text: Ruxandra Raica